Home » Ajax inbraak

All-in Security Systems levert sinds 2016 de toon aangevende draadloze inbraak systeem van ajax Security. Het systeem is Grade 2 laat u verbazen over het design, kwaliteit en prijs verhouding


Ajax systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd.

Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via jouw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend. 

Snel en makkelijk te installeren. Gecertificeerde kwaliteit. Een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past. Beheer via de smartphone. Dat zijn slechts enkele van de kenmerken die AJAX Systems dit jaar tot het snelst groeiende merk in inbraak- en branddetectie hebben gemaakt.
 

Bediening via apps voor gebruiker en installateur. Draadloze, maar zwaar beveiligde verbindingen tussen de componenten, het systeem, de meldkamer en de smartphone. Grade 2-gecertificeerd (alle componenten). Een prachtig design in hoogglans wit of zwart. Dat is de succesformule die van AJAX Systems het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie heeft gemaakt.


Wees gerust

 

Tijdens uw afwezigheid of als u slaapt waakt het AJAX draadloos beveiligingssysteem over uw bezittingen en eigendom

 

Het AJAX-alarmsysteem voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is eenvoudig zelf te plaatsen

 

 • Geen maandelijkse kosten
 • Geen verplichte meldkamer
 • Professionele ondersteuning
 • 24/7 helpdesk 
 • Geen bedrading nodig naar de componenten 
 • Camera systemen te koppelen aan de App.

 

All-in Security Systems is een officiële partner voor al uw AJAX producten Hierdoor bieden wij u als consument 3 jaar GARANTIE op al onze Ajax producten


Hub

Het intelligente bedieningspaneel van de Hub is een belangrijk onderdeel van het Ajax-beveiligingssysteem. Het apparaat bewaakt de werking van alle Ajax-detectoren en stuurt onmiddellijk een alarmsignaal naar de eigenaar en de centrale.

 

 • Gebruikt gsm of ethernet voor het versturen van alarmen naar de meldkamer en/of de eigenaar
 • Stuurt een melding in geval van stroomuitval en werkt tot 15 uur met de reservebatterij
 • Controleert de functionaliteit van de detectoren ten minste elke 12 seconden

 

 • Doormelding via ethernet en 2G (simkaart nodig)

 

 

Hub Plus

Intelligent bedieningspaneel van de tweede generatie met vier communicatiekanalen, een nieuwe krachtige processor, een verdrievoudigde RAM-capaciteit en een verdubbelde capaciteit van het flashgeheugen. De Hub Plus controleert de werking van alle Ajax-detectoren en waarschuwt direct de eigenaar en het beveiligingsbedrijf.

 

 • Gebruikt wifi, ethernet, WCDMA en gsm om een alarm te versturen naar de centrale en de eigenaar van het systeem
 • Stuurt een melding in geval van stroomuitval en werkt tot 16 uur met de reservebatterij
 • Controleert de functionaliteit van de detectoren ten minste elke 12 seconden

 

 • Doormelding via WiFi, Ethernet of 2g/3g

Hub 2

 • Beheert het beveiligingssysteem met visuele alarmverificaties.
 • Verzendt foto's van MotionCam-detectoren.
 • Meldt automatisch de alarmcentrale.
 • Volledige systeemcontrole in één app.
 • Communiceert via 3 onafhankelijke kanalen. Ethernet - 2G & 3G 
 • Kan volledig en alleen op een simkaart 2G of 3G werken

Controle over de beveiliging en niet uw privé leven

Hub 2 beheert alle Ajax-apparaten in het systeem om gebruikers te waarschuwen voor open deuren, kapotte ramen, brandgevaar en overstromingen. Als inbrekers uw huis binnendringen, verzendt Hub 2 foto's van de Motion Cam-detectoren en waarschuwt het alarm over het gevaar. U hoeft niet onder constant toezicht van de beveiligingscamera's te leven om te weten wat er aan de hand is.

Altijd in contact

 

Hub 2 maakt gebruik van ethernet of één van de 2 simkaarten om de aflevering van de alarmen en foto's van de beveiligde objecten te garanderen. De kanalen werken parallel en ondersteunen elkaar in geval van nood.

Compressie- en transmissieprotocollen garanderen een bliksemsnelle levering van de serie foto's, zelfs bij een zwakke internetverbinding. In tegenstelling tot de streams van videocamera's kunt u met Ajax de situatie op de beveiligde objecten met een internetsnelheid van 0,5 kB/s evalueren.

 

De motioncam

 

De MotionCam is ontworpen om uw veiligheid te beheersen, niet uw persoonlijke leven.

De bewegingsmelder kan op verzoek geen foto’s maken. De camera wordt alleen geactiveerd als reactie op een bewegingsdetectie alarm.

De gegevens worden gecodeerd tijdens de processen van verzending en opslag. Niemand analyseert het.

 

U hoeft niet onder constant toezicht van de beveiligingscamera’s te leven om te weten waarom het alarm afging.

 

Zodra de MotionCam beweging detecteert maakt de camera 2 tot 5 foto's (instelbaar) deze foto's worden met het alarm direct naar uw smartphone toegestuurd. 

 • Beheert het beveiligingssysteem met visuele alarmverificaties.
 • Verzendt foto's van MotionCam-detectoren.
 • Meldt automatisch de alarmcentrale.
 • Volledige systeemcontrole in één app.
 • Communiceert via 3 onafhankelijke kanalen.

Controle over de beveiliging en niet uw privé leven

 

Met de motioncam en in samen werking met de HUB2 heeft u een erg krachtige centrale in bezit. 

Mocht er een alarm komen dan maakt de bewuste motioncam (pir camera) direct een aantal foto's die de centrale met de melding mee stuurd naar uw mobile telefoon. U ziet dan direct of het om een valse melding gaat of dat er daadwerkelijk een onbevoegd persoon door de melder is gedetecteerd. 

Stressvrij

De bewegingsdetectoren reageren zowel op gevaarlijke situaties als op eenvoudige onoplettend heden. Een kinderoppas brengt bijvoorbeeld de kinderen thuis van school en vergeet het beveiligingssysteem uit te schakelen, waardoor het alarm geactiveerd wordt. Met Hub 2 hoeft u zich in die gevallen geen zorgen te maken en geen geld te verspillen aan de boete voor een vals alarm. Open de alarmmelding van de MotionCam-detector om te zien wat er aan de hand is.

 

 


Brandpreventie

De branddetectoren beschermen u en uw spullen tegen brand door snel te reageren op rook en een plotselinge temperatuurstijging. Bovendien kan FireProtect Plus koolmonoxidevergiftiging voorkomen. De branddetectoren van Ajax kunnen onafhankelijk van het beveiligingssysteem werken.

 • Draadloos
 • Sirenes
 • Koppel baar met alle andere AJAX rookmelders in huis. (gaat er 1 af door rook of een te snelle temperatuur stijging dan gaat alle rookmelders in huis af) en u krijgt een bericht op uw smartphone.

Bescherm tegen brand, rook en koolmonoxide

Ajax herkent snel de eerste tekenen van een brand: rook of een sterk verhoogde temperatuur wanneer het vuur zonder rook brandt. Bovendien zendt de CO-detector een alarm uit voordat de koolmonoxide niveaus levensbedreigend worden.

 

De AJAX FireProtect rookmelders zijn te verkrijgen in 2 varianten

 

 1. AJAX - FireProtect - Draadloze rook- en hittedetector met sirene

 2. AJAX - FireProtect Plus - Draadloze rook-, hitte- en koolmonoxidedetector met sirene


Overstromingspreventie

De overstromingsdetector identificeert leidingbreuken, lekken bij de wasmachine of de vaatwasser. LeaksProtect activeert het alarm bij de eerste tekenen van een overstroming en waarschuwt u als het water opdroogt.

 • Draadloos
 • U heeft geen gereedschap nodig voor de installatie.
 • Te koppelen aan een relay die eventueel een elektrische kraan kan dicht draaien om erger te voorkomen
 

Geen enkele druppel wordt een probleem

Ajax stuurt een waarschuwing bij de eerste tekenen van vocht en annuleert het zodra het water opdroogt. De detectoren zijn ontworpen om te werken in zware omstandigheden en waterschade te voorkomen: ze zijn corrosiebestendig en beschermd tegen het binnendringen van stof en vocht.

 

Door de compacte afmetingen kan de detector onder wasmachines en vaatwassers worden geïnstalleerd

 

Geen gereedschap nodig voor de installatie; plaats de detectoren gewoon op de grond!


Besturing

Met slechts één klik schakelt u het beveiligingssysteem in, opent u de poorten en doet u alle lichten uit. Als u wordt bedreigd gebruikt u de paniekknop om hulp te vragen en uw familie te verwittigen.

 

Spacekey (afstandsbediening) 

 • Met 1 druk op de knop genereer je een PANIEK melding naar alle aan uw ajax gekoppelde gebruikers. Let op! Werkt allen in en om uw huis. 
 • Met 1 druk op de knop schakeld u het alarm systeem volledig in
 • Met 1 druk op de knop schakeld u het systeem gedeeltelijk in. Bijvoorbeeld tijdens het slapen alleen de beneden etage. 
 • Met 1 druk op de knop schakeld u het systeem ook weer uit. 

 

Code bediendeel

 • schakeld met 1 druk op de knop uw systeem volledig of gedeeltelijk in zonder invoeren van een code
 • Met uw code kunt u uw systeem uit schakelen

MotionProtect

 

Draadloze bewegingsdetector die de eigenaar waarschuwt bij de eerste tekenen van inbraak thuis of op kantoor. De detector wordt vastgemaakt aan de muur tegenover de deuren en andere plekken waar inbrekers mogelijk inbreken.

MotionProtect Plus

 

Draadloze bewegingsdetector met microgolfsensor die de eigenaar waarschuwt bij de eerste tekenen van inbraak thuis of op kantoor. Ontworpen voor ruimtes met airconditioning, haarden of waar de kans bestaat op flikkerend licht, schittering en weerspiegeling.

CombiProtect

 

Draadloze bewegings- en glasbreuk detector in één. Het apparaat helpt de ruimte te beveiligen tegen indringers die door deuren en ramen binnendringen en controleert de actuele staat van het glas.


MotionProtect Curtain

 

Met de MotionProtect Curtain detectors kunt u de omtrek van uw huis beveiligen en vrij naar binnen bewegen. Als er een vreemde inbreekt, geeft het systeem een alarm en belt het beveiligingsbedrijf.

 

 

 

 

 

 

 

 


StreetSirene

De buiten sirene waarschuwd uw nabije omgeving met een 123db sirene, Tevens knippert de ring rond om de sirene rood. De serine is in stelbaar van 1 seconde tot 3 minuten

 

De sirene kan bij in en uitschakelen een singaal geven zodat u weet dat het AJAX systeem in en of uitgeschakeld is. 

Tevens in de rechter bovenhoek kan een rode led knipperen als het systeem ingeschakeld is.

Uiteraard is dit uit te schakelen. 

 

Sirene is volledig draadloos maar kan ook door middel van een 12 volt voeding gevoed worden

 

de buiten sirene waarschuwd uw nabije omgeving met een 123db sirene, Tevens knippert de ring rond om de sirene rood. De serine is in stelbaar van 1 seconde tot 3 minuten

HomeSiren

 

Draadloze binnensirene die luid de alarmbel luidt wanneer de detector is geactiveerd. Het wordt binnen geïnstalleerd om te waarschuwen voor gevaar of om indringers af te schrikken.


Slimme beveiliging

Ajax schakelt het water uit als er een lekkage wordt gedetecteerd en zet de schijnwerpers aan als buitenstaanders het gebied betreden; doet de lichten volgens schema uit; zet de verwarming uit en activeert de beveiliging. Het is een slimme gadget waar u op kunt vertrouwen.

 

 • Volledig programmeerbaar
 • Zie realtime het verbruik van de slimme stekker
 • Schakel op afstand zelf de lamp aan of uit
 • Door middel van een scenario kun je de stekker (lamp) op willekeurige tijden aan en uit schaklen.

WallSwitch

Met de afstandsbediening met radiokanaal bedient u huishoudtoestellen vanop afstand. Het wordt gebruikt om strijkijzers, garagepoorten, waterkokers en vloerverwarming in- en uit te schakelen.

Relay

Radiokanaalsturing voor afstandsbediening van apparatuur met laag stroomverbruik. Het wordt gebruikt om elektrische sloten en poorten te activeren, shutters en jaloezieën te openen of sluiten en modems en routers te herstarten.

de WallSwitch

Voorbeeld Relay schakel rolluiken, airco's, garage deuren


 

De installatie is een kinderspel

 

Ajax is gemaakt om praktisch te zijn. De installatie vereist een smartphone, een paar basistools en slechts een beetje tijd. Hierdoor is het systeem nuttig voor zowel huiseigenaren als huurders, omdat het mee kan verhuizen naar een nieuwe woning.


Camper (sta)caravan of boot beveiliging

Bij de aankoop van een Camper of caravan doet u een grote investering van misschien wel tienduizenden euro’s. De modernste technieken worden gebruikt om uw mobiele woning van alle mogelijke gemakken te voorzien. Het bouwen van een Camper of caravan is een vak apart, en daar zijn de fabrikanten in gespecialiseerd. Waar ze zich echter meestal niet in verdiepen is hoe de inbraak in een Camper voorkomen kan worden. Inbraak beveiliging tegen mogelijke inbrekers gaat bij Campers meestal niet verder dan een slot op de deur.

 

De voordelen van het plaatsen van een AJAX inbraak detectie systeem in uw Camper, (sta)caravan of boot

 • Geen bedrading nodig om de detectoren aan te sluiten
 • Systeem werkt op zowel 230volt, 24volt als 12volt 
 • Systeem is standaard voorzien van 1 of 2 GSM simkaart sloten. 2G/3G Prepay kaart erin en alles werkt (kaarten zijn bij ons te verkrijgen)
 • Past in ieder design 
 • 24/7 benaderbaar 
 • Zelf te installeren 
 • Zelfs te plaatsen in (voor)tenten

De doormelding via GSM 2G/3G werkt volledig en heeft de zelfde mogelijkheden als via Ethernet. Tevens Dekking binnen HEEL EUROPA 


Alle componenten van het AJAX assortiment is gemakkelijk zelf te installeren en te plaatsen. Alle pluggen en schroeven worden standaard mee geleverd.Voor meer informatie over het AJAX inbraak systeem vul dan het onderstaande formulier in

Alle componenten van de Ajax serie is zowel in het wit als in het zwart leverbaar.