Home » Hikvision CCTV

Hikvision is 's werelds grootste leverancier van video- surveillance producten en oplossingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in video surveillance technologie, alsmede het ontwerpen en vervaardigen van een volledige lijn van innovatieve CCTV- en videobewakingsproducten. De productlijn varieert van camera's en DVR's in combinatie met video management software. Sinds de oprichting in 2001 heeft Hikvision snel een toonaangevende wereldwijde marktpositie bereikt in de beveiligingsindustrie.


Hikvision colorVU 

 

Hikvision bewijst weer dat het dé nummer één is op het gebied van innovatieve oplossingen. Dat wordt weer bewezen met de Hikvision ColorVu producten. Kort samengevat, een werkelijk waar scherp en duidelijk beeld in donkere omstandigheden, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

De camera's zijn verkrijgbaar in twee vormen, namelijk een bullet uitvoering en een dome turret model, met audio ondersteuning en de benodigde wandbeugel en/of junctionbox.

De voordelen van ColorVu kunnen worden toegepast in diverse soorten oplossingen, van parken tot industriële omgevingen, verkeerskruispunten en zelfs voor gebruik binnen. De technologie is een kenmerk van een aantal Hikvision-camera's - inclusief in het analoge Turbo HD 5.0-bereik en de EasyIP 4.0-serie.

 

Kortom, met zowel een ColorVu analoge HD-TVI oplossing als ook de ColorVu 2MP en 4MP lijn, heeft All-in Security Systems een uiterst kwalitatieve oplossing onze klanten in de zowel de particuliere sector als MKB Wij nodigen u dan ook graag uit om deze nieuwe lijn van Hikvision bij ons, in de grootste security showroom van Europa, te komen bewonderen met een stuk gedegen advies omtrent ColorVu en andere beveiligingsoplossingen. 

 

 


Hikvision thermische camera's

Thermografische Koorts Detectie